Study of a warehouse for the installation of photovoltaic panels Study of a warehouse for the installation of photovoltaic panels

 
19231
Study of a warehouse for the installation of photovoltaic panels
2019
AEGIS TECHNOLOGIES & ENGINEERING SL

The aim of this project was to install solar panels on an existing industrial warehouse, originally constructed in 2001.

In 2019, Windmill was contracted to undertake an assessment of the roof structure of the industrial warehouse in Riuclar, Tarragona to determine the suitability of the installation of the solar panels, or to determine if any strengthening works were required.

Within a couple of weeks, Windmill was able to inform the client of the condition of the structure and the steps required to allow for the installation of the solar panels.