André Pacheco Tarazona

Enginyer Civil per la
PONTIFÍCIA UNIVERSITAT CATÒLICA DEL PERÚ (PUCP)
En curs Màster en Enginyeria Estructural i de la Construcció
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE CATALUNYA – BARCELONATECH
Becari
Windmill Structural Consultants, S.L.P.

André és Enginyer Civil, ocupant el cinquè superior de la seva promoció en la Pontifícia Universitat Catòlica del Perú (PUCP).

Actualment es troba cursant l'etapa final del Màster en Enginyeria Estructural i de la Construcció amb esment en Enginyeria Estructural a la Universitat Politècnica de Catalunya – BARCELONATECH. La seva tesi de Màster se centra en el càlcul estructural, específicament en l'estudi analític sobre la influència de la corrosió d'armadures en la resistència, ductilitat i fallada de bigues de formigó armat.

Quant a la seva experiència professional es pot ressaltar la seva participació en un projecte de gran envergadura al Perú, el qual va ser la Modernització de la Refineria de Talara (PMRT). Aquest va consistir en un projecte del tipus EPC (Enginyeria, Procura i Construcció) que va involucrar millorament de sòls per liquació, pilotis CFA, Fonamentacions profundes, Contaminació de sòls, Estudi de Perill Sísmic, Disseny antiexplosiu d'Estructura metàl·lica pesada (1600 ton), Fonamentació i muntatge d'equip mecànic de gran escala (Reactors, planta Nitrogen NIS, Planta de purificació d'hidrogen PSA, entre altres).Oficina  
Barcelona
Any incorporacio  
2023