Raquel Martínez

Arquitecta per la
UNIVERSITAT POLITÈCNICA DE VALÈNCIA
Màster en Rehabilitació i Patologia d'edificació de l'Associació de Consultors d'Estructures i Institut d'estudis estructurals
Cap de projectes
Windmill Structural Consultants S.L.P.

Durant la carrera sempre va tenir preferència per tot el relacionat amb l'àrea d'estructures i cap a això va orientar la seva activitat professional des del principi.

Va adquirir inicialment experiència treballant com a cap de projectes en la delegació BOMA a València, consultora d'estructures amb seu principal a Barcelona. Durant aquest període va participar en projectes com la Seu de iGuzzini a Sant Cugat del Vallés, la Seu Central del BBVA a Madrid, la fonamentació de l'atracció Shambala a Port Aventura i la torre d'habitatges d'Iñaki Ábalos en el sector Sociópolis a València, de 3 plantes soterrani i 21 sobre rasant.

Posteriorment va passar a ser la responsable de totes les estructures realitzades en el despatx d'arquitectura Palomino Arquitectos, a Mallorca, orientat al sector residencial de luxe. D'entre totes elles destaca l'estructura de casa Prunera, un habitatge on gran part de l'estructura vertical es va resoldre a base de successions d'imports de fusta de petita secció per a delimitar espais i permetre la comunicació visual.

Raquel va passar a formar part de l'equip de Windmill a principis de 2023 com a cap de projectes.


raquel.martinez@windmill.com.es

Oficina  
Mallorca
Any incorporacio  
2023
Correu  
Llengües de treball

•  Castellano
Especialitats

•  Disseny i anàlisi estructural
•  Rehabilitació i reforç d'estructures de formigó armat
•  Estructures de formigó
•  Estructures d'acer
•  Fonaments i contencions


Treballs de referència